2017 - egy izgalmas év és minden ami eszembe jut róla

2017 - egy izgalmas év és minden ami eszembe jut róla

Úgy tűnik nekem a 2017 februárban kezdődött. Na jó valahogy átevickéltem a januáron is, de nem sok minden maradt meg belőle, talán csak annyi:"hogy legyen már vége". Nem volt jó búcsúzkodni, elengedni, otthagyni 30 év munkát, és sok-sok nagyszerű embert, akiket szerettem. Kaptam ajándékokat, sőt még egy lepkés-talpas tortát is, ahol a lepkék a szabadságot szimbolizálták. Aztán elvonultunk pár nap pihire, amiről leginkább az jut eszembe, hogy fáztunk, és persze mire hazaértünk, a ház is kellőképpen kihült, hogy folytathassuk a fázást.

Aztán elkezdődött a főállású talpászkodás. Életem eddigi legizgalmasabb kalandja. Így visszatekintve igazi "ejtőernyős ugrásnak" tűnik. Tényleg fogalmam sem volt, mibe kezdek bele.

Mindjárt itt év elején nagy örömömre szolgált, hogy a földszinti üzletsoron megnyilt a Pécsi Aromaház. Gyorsan kiderült, hogy munkánk több ponton találkozik, gondolkozásunk hasonló értékekre épül - azon túl, hogy a somogyi gyökereink is közösek. Igazán inspiráló együttműködés indult el, ami az idén még nagyobb távlatok nyit meg számomra (de erről majd később és bővebben, szerintem Ti is örültök majd a fejleményeknek!)

Szépen lassan elindultak a minden napok, majd ahogy elkezdtem hirdetni, hirtelen megrohant egy csomó ember, akiknek egy része még az ajtóig sem jutott el, vagy 2-3 alkalom után már nem jött vissza. Persze volt olyan is aki maradt, de hirtelen nagy csend lett körülöttem. Hát megszeppentem, na... Mi lesz most? Hogyan tovább? Ekkor botlottam bele egy ingyenes lehetőségbe, melynek a végeredménye ez a honlap - ami persze nem ingyenes, de teljesen az igényeimhez és a lehetőségeimhez szabott. Hálás köszönet a Marketing Soul csapatának, akiktől nagyon sokat tanultam, annak ellenére, hogy közel feleannyi idősek mint én. És persze rengeteget köszönhetek nekik: a honlapon túl egy profi hírlevél küldő rendszert, levelező programot és sok-sok új vendéget, akik a honlapon keresztül érkeztek Talpaldába.

A tavaszi eseményekhez hozzá tartozik az első csakra terápiás kurzus indítása, majd pedig nyáron a Csakra terápiák facebook oldal elindulása. Ez a munka őszre "érett be" igazán, akkora már több egyéni terápia is folyt és indultak újak is. Az idén pedig indul az on-line verzió. Igazából ez a módszer ötvözi az energetikai kezelések és csakrákról eddig tanult, és megtapasztalt ismereteimet. 

Természetesen a nyár is hozta magával a mély pontot, de azon már a honlap adta lehetőségek könnyebben átlendítettek. Jó pár nagyon kedves embert és talpat hozott hozzám ez az időszak, nagy részük azóta is rendszeres vendég Talpaldában.

Az ősz egy röpke pihenővel kezdődött, aminek apropója egy nem apró családi esemény. Majd pedig újult erővel neki lendültem a minden napoknak: talpak, talpalás, a második csakra terápiás kurzus, és egy csomó önfejlesztés a "hogyanvezessünkvállalkozást" témában. Így jutottam el ismét Németh Krisztihez, ahol ezt a tudásomat bővíthettem egy napos képzés keretében. Új ötletekkel, jó tanácsokkal tértem haza. Aztán elindult egy olyan időszak ami az abszolút nem várt helyzeteket hozta, amikkel úgy éreztem, hogy nem tudok megbírkózni. Eljutottam a legmélyebb pontig, pár pillanatig úgy éreztem, hogy na jó feladom...

De egy bak ilyet kb szinte soha nem csinál - általában ez szokott a "veszte" is lenne, hogy ragaszkodik ahhoz, amihez nem kellene, de Talpalda nem ez a kategória. A kitartásnak, a belső munkának meg is lett a gyümölcse: megértettem, hogy mi hajt engem ebbe az írányba, és hirtelen lehetőségek és ajtók nyilottak meg. Talpalda ajtaján pedig újabb és újabb vendégek léptek be, decembert  az eddigi legmagasabb bevétellel zártam.

Még mindig nem emlékszem, hogy milyen gondolatokkal léptem a 2017-es évbe. Azt biztosan nem sejtettem, hogy egy hullámvasúton találom magam. DE ma már tudom, hogy ez az út, amit ÉN VÁLASZTOTTAM, tudom, hogy miért és tudom, hogy merre. Visszafelé már nem. 

Rengeteg tervvel indulok neki a 2018-as évnek. Nagy tervek ezek, bizony!

Remélem sokan velem tartanak továbbra is, azt is remélem,

hogy egyre többen csatlakoznak és csodákkal teli, boldog új év lesz.

 

U.i.: Úgy gondolom, most már a hullámok sem olyan ijesztőek!
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász