Az ugrás

Az ugrás

Mottó: "A meditáció egy ugrás, először fejtől a szívig, majd szívtől a létig."

Osho

 

Évek óta meditálok, relaxálok. Mikor mire van inkább szükségem. Egy jó ideje napi rendszereséggel, ha sikerül naponta kétszer is. Úgy érzem szükségem van rá, ahhoz működjek, hogy az életet minden szinten jól tudjam megélni, ne csak úgy megtörténjen velem. 

 

Életemben többször megtapasztaltam a közös meditációk erejét kisebb nagyobb és óriási közösségben is. És egyszer csak megkerestek, hogy szeretne pár ember velem közösen meditálni. Kialakítottam hozzá egy rendszert, összegyúrva benne sok mindent, amit addig tanultam, tapasztaltam, gyakoroltam: elméleti tudást a csakrákról, speciális légző gyakorlatot, önismereti kérdéseket, vezetett meditációt és a mesék gyógyító erejét. Így született meg Talpalda egyik szolgáltatása a csakra terápiás meditációs kurzus. Immár több évadot megért, többünket segítve az önismeretben és az ugrásban a szívünk és a valós létünk felé.

 

Igazán tiszta szívből fakad az a vágyam, hogy segítsek, átadjam azt a csodát, ami már az életem része, hisz ez az ugrás a legfontosabb lépés, amit megtehetünk magunkért és hogy egyre közelebb kerüljünk ahhoz, akik valójában vagyunk.

 

Ha ugranál velünk, az alábbi linken tudsz jelentkezni:

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Várlak nagy szeretettel!
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász