Hormonok és harmónia

Hormonok és harmónia

A gyors megoldások általában drasztikusan avatkoznak bele egy finom hangolású. nagyon összetett rendszerbe. Hálisten  vannak egyéb lehetőségek. Egy talpász mit is ajánlhatna mást, mint a talpmasszázst. Az utóbbi hónapokban kidolgoztam egy masszázs programot, kimondottan a hormon működés harmonizálására. 

A program összeállításában felhasználtam a reflexológiai tudásomat és az energetikai kezelések során szerzett tapasztalataimat is. Úgyis fogalmazhatok, hogy energetikai szempontból közelítettem meg a hormonális problémák kérdését.

Kinek is lehet jó ez?

Mondhatni minden korosztálynak- tinédzser kortól a menopausa végéig, hisz szinte mindenkit érint valamilyen formában.

Hogyan segít?

Maga a hormon rendszer működése  nagyon kényes egyensúlyokra épül. Ha bármi kibillen, az egész rendszer reagál és előbb-utóbb fizikai tünetek, betegségek alakulnak ki. A kezdeti kibillenés egyik elsődleges okozója szerintem a stressz, hogy ezt oldjuk a kezelés  egy kellemes ellazult állapotban történik. Minden szervet kezelek, amelyik részt vesz az egyensúly fenntartásában, kiegészítve egy speciális idegrendszeri technikával. Azért építettem bele ezt is a programba hisz  a tudományos megfogalmazás már "neuroendokrin" rendszerről beszél, ami azt jelzi, hogy a két rendszer szorosan együttműködve látja el feladatát.

Természetesen varázspálcát nem kaptam a kezembe, egy kezeléssel nem várható azonnali megoldás. De több vendégemet kezelem egy ideje, és ők már jobban vannak, tüneteik csökkentek.

Szeretettel várlak!
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász