Mindennapi stresszeink

Mindennapi stresszeink

Végig gondoltad már az alábbiakat?

"Ha folyamatosan a harcolj vagy menekülj állapotban éled az életed, felülírja mindazt a jót, amit magadért teszel. A stressz sokkal erősebb, mint hiszed vagy mint amennyire hajlandó vagy beismerni azt. Ne csapd be magad azzal, hogy "legyőzöd", inkább keres segítséget! Beszélj valakivel, oszd meg a feladtaid mással, ne akarj tökéletes lenni.

Mindegy milyen jó minőségű és drága étrendkiegészítőt fogyasztasz, mennyit edzel, nem sok minden fog változni, ha a folyamatosan stressz alatt élsz."


Forrás

 

Mit tettem én azért, hogy a stressz hatása csökkenjen az életeben?

 

  • Először is felmondtam azon a munkahelyen, ahol a munka már nem okozott örömöt. Nem volt könnyű döntés, magam miatt sem, hisz ragaszkodós bakként, sok mindent kellett elengednem. És sok számomra nagyon kedves embertől vettem búcsút.
  • A fókuszaimat áthelyeztem a mindennapi nyügiről a terveim és a céljaim irányába. Persze ez sem megy egyik napról a másikra - és persze most is vannak olyan helyzetek amikor újra és újra korrigálnom kell ezt a fókuszt, de nagyon sokminden változott ettől az életemben.
  • Segítséget kértem és elfogadtam. Volt akivel egy nagyon jó beszélgetés során történt ez meg, volt aki felajánlotta a segítségét. Megtanultam "delegálni" azokat a feladatokat, amelyeket más is meg tud oldani helyettem.
  • Életmódot váltottam: rendszeresen kezelésekre járok, átgondoltam és megváltoztattam az étrendem és a múlt héten eljutottam egy nagyon szuper yoga órára is.

 

Milyen kezelésekről van szó? Természetesen az egyik a reflexológia. Igen a talpásznak is van talpásza, mert tudom mennyire jó hatással van  a szervezetemre. És igen csökkenti a mindenapi stresszeim.

 

Szeretnél Te is változni, változtatni?

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és szeretettel várlak egy ingyenes tanácsadásra Talpaldába!

ÉLETMÓD KÉRDŐÍV

 

 


Szeretettel várlak!

 
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász