Öt csodás év

Öt csodás év

Öt éve és pár hónapja figyelmeztetett egy kedves barátnőm, hogy egy lakás kis szobájában zajló "sufni reflexológia" nem biztonságos tevékenység. Azokban az időkben bizony lehetett hallani híreket, hogy az így működő, jó szándékú, segítőket felkeresi a NAV és ezeknek a találkozásoknak a végén nem a látogató fizetett.

 

Némi bakos vacilálás után, döntöttem: kerestem könyvelőt, aki elintézte TALPALDA hivatalos megszületését. 2014. május 12.-én kiállítottak egy hivatalos igazolást: kaptam adószámot, fontosabbnál fontosabb jeleket és számokat, telephelyet. Vásároltam számla- és nyugtatömböt, mindezekkel felvértezve bátrabban fogadtam az ismeretlen új vendégeimet. Néhány hónap múlva pedig megtaláltam azt a helyet a belvárosban, ahol ma is működöm.

 

Nem gondoltam, hogy röpke két év múlva itt lesz a "munkahelyem" - a mai napig nehezemre esik munkának nevezni a talpalást, mert ez sokkal több annál: szerelem. Rengeteget tanultam az utóbbi években vendégeimtől, akik voltak olyan kedvesek és a kezembe helyezték talpaikat. Megtanultam tisztelni az emberi  fájdalmat, betegséget, érzéseket, a gyógyulást. Megtanultam várni a csodát és megtapasztalni napról-napra, hétről hétre. 

Végtelenül hálás vagyok mindenkinek, aki egyszer is felkeresett, mert minden kezelés során fejlődhettem, egyre többet megértve betegségről és gyógyulásról. Van aki csak egyszer látogatott meg, voltak akik néhányszor, vannak vissza-vissza térők és természetesen olyanok is, akik évek óta rendszeresen járnak hozzám. Visszatekintve erre az öt évre csak egy szó jut eszembe: KÖSZÖNÖM!

 

Tavaly nagy megtiszteltetés ért, valaki bekopogott az ajtómon és ezt mondta: "kérlek taníts". És egy újabb csoda költözött az életembe. Mindenkinek ilyen első tanítványt kívánok: alázattal és szeretettel fogadta az útmutatást és csodás fejlődésen keresztül ma már egy kíváló szakemberré vált, akit jó szívvel ajánlhatok bárkinek. 

És hogyan tovább? - Tele vagyok tervekkel az elkövetkező hónapokra: új kezelés, on-line program és a tavalyi sikeres nyári meditációk esték folytatása is várható.

Remélem újabb és újabb talpak találnak meg, de természetesen a "régieket" is nagy szeretettel és masszírozásra készen várom!

a Talpász

 
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász