Talpmasszázs a meridiánok útján

Talpmasszázs a meridiánok útján

Az új terápiás eljárás, ez utóbbi utat választotta arra, hogy megismerkedjünk egymással. Még tavaly kezdődött, egy ENERGY konferencián, Székesfehérváron. Természetesen egy előadás hallgatása közben - mert hogy egy konferencián leginkább azt szoktuk tenni - elindult egy gondolat... aztán csak jöttek hozzá az információk és további segédanyagok, amik újabb és újabb lépések felé  vezettek.

 

Nem állt még össze teljesen a kép, amikor elkezdtem mesélni róla a vendégeimnek, akik közül többen nagyon szívesen próbálták ki az új kezelést. Az elején talán észre sem vették, hogy mitől más.

 

Pár hete aztán az utolsó bennem kavargó  kérdésre is megleltem a választ, és már egy teljes koncepcióval  álltam neki az újabb és újabb vendégek kezelésének. Szeretik... 

Íme egy vélemény: 

"Csodajó volt ez a mai talpi, kiegyensúlyozottá tett és nyugodtan összeszedetté."

No de nézzük mi is ez?

A testünket körülvevő energiaburokban különböző csatornákon keresztül szállítódik az energia. A HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) meridiánoknak nevezi ezeket az energiavezetékeket. A betegségek kialakulásának első lépése, hogy bizonyos energiablokkok alakulnak ki a meridiánokban, amik így már nem tudják teljes mértékben ellátni feladatukat, és az általuk táplált szerv működésében is zavarok keletkeznek.

 

A meridiánok energiája mérhető (pl.: biorezonancia), harmonizálható biznyos energetikai kezelésekkel, étrend kiegészítőkkel, krémekkel stb. És most nézd el nekem kedves Olvasó, de a következő gondolatok nélkül, nem tudunk továbblépni: az ENERGY cég termékeit a HKO rendszerére alapozva fejlesztette, így születtek meg a krémek, amelyek bizonyos meridiánokra (is) hatva fejtik hatásukat. 

 

A PENTAMER terápia során figyelembe veszem

  • a jelenlegi betegséged, amire a gyógyulást keresed
  • azt, hogy melyik meridián működését szükséges harmonizálnunk
  • mióta áll fel a probléma az életedben
  • éppen az adott kezelés napján mire van leginkább szükséged

 

 

A kezeléskor  a kiválasztott meridiánok útját követem a talpad reflex zónáin keresztül, kiegészítve a meridiánt harmónizáló krémmel, illóolajjal.

 

 

Izgalmasan hangzik, ugye? - Én imádom ezt a terápiát (is), ahogy látom a kezelés végére vendégeim kiegyensúlyozott arcát. Feltöltődve, új energiákkal telve távoznak.

 

 

Ha kipróbálnád, júniusban beveztő áron vehetd igénybe az egy órás kezelést: 6800 Ft. helyett 5800Ft.-ért

 

Várlak szeretettel: pihenj, töltődj, gyógyulj nálam!

 

 

 

 
Írd meg Te is véleményedet!

Név: *
E-mail cím: *
Elküldöm a véleményem!Vissza


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász