Talpalda - Pécs
Reflexológiai Kezelések

Reflexológiai Kezelések

Az alternatív gyógymódok közül talán az egyik legismertebb, széles körben használt módszer a talp reflex zónáinak masszírozása. Az alapvető ismeretek könnyen elsajátíthatók, jól használhatók, hisz a lábunk mindig kéznél van. Feltétlenül ki kell emelni, hogy egy nagyon hatékony módszer, ami természetesen nem feltétlenül gyors. Új vendégeimnek mindig idézem egyik kolléganőmet, aki szerint 'ez nem saridon' - bekapjuk és már nem is fáj... Bizony ez is egy lassan ható kezelés, habár volt már olyan tapasztalatom is, hogy felkelve a masszírozó ágyból elmúlt a beteg derék fájása. De ez a ritkább. Persze meg van az előnye is ennek a lassúbb folyamatnak: a hatása hosszabb távú. Ha jól tud együtt működni a reflexológus és páciens, akkor a gyógyítás testi-lelki szinten is zajlik, beindítva a szervezet öngyógyító folyamatait.
Holisztikus Állapotfelmérés

Holisztikus Állapotfelmérés

A hozzám forduló vendéggel először egy hosszabb beszélgetést folytatunk eddigi betegségeiről, jelenlegi panaszairól, életmódjáról. Majd SUPERTRONIC biorezonanciás készülék segítségével felmérem szervezetének energetikai helyzetét valamint a talp reflexzónáinak állapotát. E három vizsgálat alapján a következő alkalomra összeállítok egy 10 alkalomra szóló kezelési tervet illetve amennyiben szükséges segítő tanácsokat adok a mielőbbi javulás érdekében.
Holisztikus Állapotfelmérés


Biorezonancia Mérés
Energetikai Kezelések
Biorezonancia Mérés
A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik. Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik. A kínaiak már ősidők óta ismerik az ember energetikai szerkezetét és pontosan tisztában vannak azzal, hogy a nyirok-, illetve a vérkeringéshez hasonlóan az energia is áramlik a testünkben. Ahogy a vér kering az erekben, úgy folyik az energia a speciális energia pályákon  - a meridiánokban. Ez az energia a szervek táplálásának egyik összetevője. A meridiánok energiája az akupunktúrás pontokban koncentrálódik.

A biorezonanciás mérés során ezekben a pontokban mérjük az energia szintjét, illetve a készülék segítségével kiválasztjuk a megfelelő készítményt, amivel az esetleges energia hiány pótolható. A bioinformációs készítmények egyidejűleg több szinten hatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények hatóanyagai a meridiánok kapcsolatai révén közvetlenül befolyásolják a test egyes szerveinek energiáját, a bioinformációs összetevők a biorezonancia segítségével a betegség energetikai okát  szüntethetik meg. Maximális hatásfokuk az együttes (szinergetikus) hatás révén valósul meg. A bioinformációs készítmények összességében harmonizálják az ember szervezetétA növényi kivonatoknak és a bioinformációknak köszönhetően a készítményeknek jelentős méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatása van. FONTOS figyelmeztetés: a biorezonanciás mérés nem alkalmas diagnózis felállítására (nem is célja)
Energetikai Kezelések
Energetikai Kezelések
A masszázs technikákon, így a reflexológián belül is egyre ismertebbé és elterjedtebbé válnak az energetikai kezelések. Jellemzően nagyon lágy érintésekkel dolgozó technikák, amelyek a gyógyítást energetikai szinten indítják el. Hatásuk mélyebb, hosszabb távú lehet. Lelki gubancaink energiai szinten oldódnak, a kezelések után könnyebbnek felszabadultabbnak érezzük magunkat.
Energetikai Kezelések
TALPALDÁBAN jelenleg Reflaxációt és a Metamorf masszázst Csakra talpmasszázst valamint Csakra terápiás kezelést alkalmazom
Reflaxáció Vezetett relaxáció és a talpmasszírozás együttes hatásaként, az öngyógyító folyamatok beindítása, testi és lelki szinten.
Metamorf masszázs Mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul. A kezelő "csak", mint katalizátor van jelen, elindítva páciens öngyógyító folyamatait. A módszer rendkívül egyszerű, a lábon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal.
Csakra talpmasszázs A talpon a megfelelö pontok kezelésével a csakrák müködést harmonizáljuk. A speciális, nagyon finom masszázst kiegészítik az ásványok, a zene valamint a kellemes illatok harmóniája.
Csakra terápia Több héten keresztül folyó belső, önismereti munka, melynek során két hetente konzultáció és csakra talpmasszázs történik. A köztes időben a feltárt problémák kezelését kiegészítő módszerekkel segítem.

Tanfolyamok

Talpmasszázs otthon A tanfolyam célja, hogy az otthoni illetve baráti körben történő talpmasszírozást kicsit tudatosabban végezhessétek. Beszélgetünk a talpmasszázs történetéről, a különböző reflex területek helyzetéről, mit mikor szabad masszírozni és mikor nem. Természetesen gyakorlásra is sor kerül, egyrészt van egy bemutató masszírozás, illetve a tanfolyam résztvevői egymáson gyakorolnak, felügyelet mellett.
Csakra talpmasszázs Fizikai testünket körbeölelö energiamezö megfelelö müködése EGÉSZségünk feltétele. A csakrák biztosítják a kapcsolatot testünk és ezen energia között. A talpon a megfelelö pontok kezelésével a csakrák müködést harmonizáljuk. A speciális, nagyon finom masszázst kiegészítik az ásványok, a zene valamint a kellemes illatok harmóniája. A tanfolyamon való részvételnek nincs előfeltétel, bárki jöhet aki szeretné megtanulni és alkalmazni ezt a csodálatos technikát.
Csakra terápiás meditációk 8 alkalomból álló, meditációs kurzus, melynek hogy egyéni élet gubancainkat oldjuk a csakrákhoz kapcsolódó élet területeken. Két hetente találkozunk, az alkalmak közötti időben egyénileg mindenki fel tudja dolgozni az adott témát, illetve készülhet a következő csakrát érintő kérdésekkel. A találkozások vázát TORI HARTMAN : A csakrák bölcsessége című munkafüzetére építettem, kiegészítve a 15 éves tanulmányaimmal illetve tapasztalataimmal.
Hírlevélfeliratkozás
Iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlap segítségével és élvezd ki az információ adta kényelmet! Különleges talpalós ajánlatok, meglepetés cikkek, sőt olykor izgalmas nyereményjátékok várnak! Ne aggódj, csak akkor írok Neked, ha valami tényleg igazán fontos dolog történik! Tájékoztatlak, hogy a hírlevélre való feliratkozás önkéntes és leiratkozási szándékodat bármikor érvényesítheted! Legyél Te is naprakész!
Feliratkozom


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász