Talpalda - Pécs
Reflexológiai Kezelések

Reflexológiai Kezelések

Az alternatív gyógymódok közül talán az egyik legismertebb, széles körben használt módszer a talp reflex zónáinak masszírozása. Az alapvető ismeretek könnyen elsajátíthatók, jól használhatók, hisz a lábunk mindig kéznél van. Feltétlenül ki kell emelni, hogy egy nagyon hatékony módszer, ami természetesen nem feltétlenül gyors. Új vendégeimnek mindig idézem egyik kolléganőmet, aki szerint 'ez nem saridon' - bekapjuk és már nem is fáj... Bizony ez is egy lassan ható kezelés, habár volt már olyan tapasztalatom is, hogy felkelve a masszírozó ágyból elmúlt a beteg derék fájása. De ez a ritkább. Persze meg van az előnye is ennek a lassúbb folyamatnak: a hatása hosszabb távú. Ha jól tud együtt működni a reflexológus és páciens, akkor a gyógyítás testi-lelki szinten is zajlik, beindítva a szervezet öngyógyító folyamatait.
Mi történik amikor először jössz hozzám?

Mi történik amikor először jössz hozzám?

Mindenek előtt megáztatjuk a lábad, több okból is: a kellemes langyos víz segít abban, hogy minél előbb ellazulj, és nem kell kellemetlenül érezned magad, ha megizzad vagy épp kicsit poros a talpad. Tiszta, fertőtlenített papucsot és törölközőt biztosítok a számodra. Közben felteszek pár kérdést, az egészségi állapotodra vonatkozóan, majd pedig kényelmesen elhelyezkedsz a kezelőágyon és elkezdődik a 45 perces kezelés. A technika, amivel dolgozom, nem használ eszközöket és maximum fájdalom küszöbig hat az erőssége, de ez nagyon ritkán fordul elő.

A kezelést követően megbeszéljük, hogy milyen lehetőségeket tudok ajánlani számodra, hogy minél előbb és egyre jobban érezd magad a bőrödben.
Mi történik amikor először jössz hozzám?


Első terápiás konzultáció
Első terápiás konzultáció
Első terápiás konzultáció
Amennyiben egészségi állapotod és az első kezelés alapján úgy látom jónak, hogy terápiás terv összeállítására van szükség, akkor kerül sor az Első terápiás konzultációra.
A konzultáció előtt megkérlek egy kérdőív kitöltésére valamint 3 hónapon belül készült általános laboratóriumi eredményed elküldésére.
A konzultáció során biorezonancia mérés és ennek függvényében egy 45 perces HERBÁL REFLEX kezelés történik.
Az összes eredmény kiértékelése után egy minimum 10 alkalomból álló kezelési tervet állítok össze.
Prémium Kezelések
Prémium Kezelések
Az általam kidolgozott két kezelési eljárás ötvözi a Hagyományos Kínai Orvoslás - HKO - elveit a reflexológia gyakorlatával. Mindkét kezelés esetén az ENERGY cég gyógynövény alapú krémeit használom, amik lehetővé teszik, hogy a kezelések teljesen egyénre szabottak lehessenek.

HERBÁL REFLEX
HERBÁL REFLEX kezelés során egy hagyományos reflexológiai kezelés történik, amit a probléma megoldását segítő krém egészít ki, támogatva a szervezet energetikai egyensúlyát.
A kezelés 45 és 60 perces is lehet, egészségi állapotodtól függően választom ki a számodra legmegfelelőbb masszázst.

PENTAMER TALPMASSZÁZS TERÁPIA
A terápia elve, hogy a masszázs során a talpon követem annak a meridiánnak a vonalát, ami leginkább támogatásra szorul. Mivel talpunkon az egész testünk leképződik, így a meridiánok útja tökéletesen megmutatkozik.

Bővebben a módszer születéséről itt olvashatsz:
https://talpalda.hu/blog/tovabb_olvasom/talpmasszazs-a-meridianok-utjan-40

A kezelés 60 perces, mivel nagy energiákkal dolgozik, csak kéthetente ajánlott használni.
Prémium Kezelések

TanfolyamokHa felkeltette érdeklődésedet a HERBÁL REFLEX talpmasszázs, kérlek jelezd felém egy e-mailben: hello@talplada.hu és elküldöm az aktuális tanfolyam részleteit.

Hírlevélfeliratkozás
Iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlap segítségével és élvezd ki az információ adta kényelmet! Különleges talpalós ajánlatok, meglepetés cikkek, sőt olykor izgalmas nyereményjátékok várnak! Ne aggódj, csak akkor írok Neked, ha valami tényleg igazán fontos dolog történik! Tájékoztatlak, hogy a hírlevélre való feliratkozás önkéntes és leiratkozási szándékodat bármikor érvényesítheted! Legyél Te is naprakész!
Feliratkozom


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Talpaldának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalait ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, a Talpász